Zwembad weer open, beweegfilmpjes houden ouderen vitaal en meer... Online lezen  |  Afmelden
  Koploper in bewegen, sport en recreatie
Nieuwsbrief Sportbedrijf Lelystad
mei 2020
Zwembad vanaf 18 mei weer gedeeltelijk open
We hebben er lang op gewacht, maar afgelopen woensdag kwamen de verlossende woorden: het zwembad mag weer opengaan. Dat gebeurt op maandag 18 mei. Hoe dat in zijn werk gaat lees je op onze website. Alleen samen houden wij het coronavirus tegen!
Facebook Twitter
> Lees meer
Protocol voor verantwoord sporten
Volwassenen mogen sinds 11 mei weer met elkaar buiten sporten. Uiteraard moet daarbij wel rekening gehouden worden met bepaalde regels om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Op onze website vind je een protocol waarin beschreven staat hoe je op verantwoorde wijze sport en organiseert.
Facebook Twitter
> Lees meer
Tips in coronatijden
Het normale leven komt heel langzaam weer op gang, maar veel is nog altijd niet als voor de coronatijd. Graag helpen wij ondernemers, verenigingen en inwoners door deze moeilijke tijd heen. Op de pagina ‘Alles over het coronavirus' op onze website staan diverse tips.
Facebook Twitter
> Lees meer
Batavia'90 krijgt kunstgrasveld 
De langgekoesterde wens van voetbalclub Batavia’90 voor een kunstgrasveld gaat in vervulling. Voortaan kunnen de leden ook in de winter gegarandeerd doorvoetballen. Sportbedrijf Lelystad legt het veld aan en neemt ook de exploitatie, het beheer en het onderhoud voor haar rekening.
Facebook Twitter
> Lees meer
Aparte pagina stageplaatsen
Sportbedrijf Lelystad zoekt met regelmaat stagiaires. Daarom hebben wij nu een aparte pagina op onze website aangemaakt, waar scholieren en studenten terechtkunnen. Het gaat om stageplaatsen op bijvoorbeeld de afdelingen Horeca, Zwembaden en Sport, Bewegen & Vitaliteit. Wij staan altijd open voor jouw interesse.
Facebook Twitter
> Lees meer
Ouderen bewegen aan de hand van filmpjes
De leden van de ouderenbonden houden wij in beweging. Dat is belangrijk, want het verlaagt de kans op chronische ziektes en valongelukken. Mede daarom krijgen ze sinds begin mei wekelijks beweegfilmpjes toegestuurd. Voor dit project werken wij samen met TopFit Fysiotherapie en Overleg Senioren Organisaties Lelystad.
Facebook Twitter
> Lees meer
Uw gegevens
Naam Peter Kuipers Dorenspleet
E-mailadres info@gol-lelystad.nl
> Gegevens wijzigen
Sport bedrijf Lelystad
 
Koploper in bewegen, sport en recreatie
Volg ons:
Twitter   Facebook   LinkedIn   LinkedIn
Sportbedrijf Lelystad
Badweg 21
8223 PA Lelystad
(0320) 285 385
info@sportbedrijf.nl
Aanmelden  |  Reageren  |  
Gegevens wijzigen  |  Afmelden
...